Komedija Alpska saga za dan mladosti / Mengeš

Komedija Alpska saga za dan mladosti / Mengeš25 May 20:00 - 22:00 - Menges
Špas teater

Route
More info

Najbolj vesela glasbena komedija v Sloveniji z glasbo skupine Agropop, ki nas povrne v LEPE čase, ko smo še praznovali DAN MLADOSTI!

Hitro do vstopnic: bit.ly/2J31OnH

Franček Piromanček ... bil je prvi na vasi. A sedaj bo – pustil za sabo kmečko dekle, ki ga obožuje, da bi osvojil mestno dekle, ki se ga sramuje. Pustil za sabo starša in veliko kmetijo, da bi osvojil svetovno slavo. Vse, da bi postal velik in slaven v velikem mestu, v Ljubljani. Pazite se, Franček prihaja!

Več o komediji: spasteater.com/predstave/alpska-saga/Glasba skupine Agropop je globoko usidrana v srcih in spominu Slovenije. In bila je inspiracija za zgodbo, ki lepo predstavlja dogajanje v naši deželici.

Muzikal je narejen z glasbo skupine Agropop, v njem se bodo zvrstile največje uspešnice, kot so Franček Piromanček, Jasmina, Ne verjemi, Ti si moj sonček, Ljubi me divja zver, Srečni smo Slovenčki in seveda Samo milijon na še živi, zraven pa še dve novi uspešnici, Če hočeš moja bit in Pleš Slovenka.

Igrajo:
Franček - Tilen Artač
Lojzka - Ana Maria Mitić
Oče / Producent - Jernej Čampelj
Jasmina - Kristina Mišović
Mama - Andreja Sonc, Anja Strajnar
Danaja Koren, Larisa Pukšič, Tanita Rose, Urška Koželj, Darja Drobnič, Klara Koprivec, Žiga Bunič, Klemen Černe, Andrej Orel, Gašper Oblak, Luka Markus Štajer

Vstopnice: bit.ly/2J31OnH in prodajna mesta Eventim ter Petrol.© 2018 Siguez