Arhetipske postavitve; riba Faronika,

Arhetipske postavitve; riba Faronika,15 Jul 16:30 - 19:30 - Ljubljana
Sistemske postavitve, Postavitev družine

Route

Arhetipske sistemske postavitve z Ljobo Jenče in Natašo Čebulj

Vabimo vas na dogodek mesecu marcu, ki smo ga pripravili za vas v sodelovanju z Zavodom Pan in s Hišo izročila. Dobrodošli!

Vsebina
Po izročilu v marcu praznujemo vrnitev ptic z južnih krajev, veselo oznanjenje, da bo Marija zanosila z božjim otrokom. Vse zeleni, se prebuja. Čakamo Vstajenje.
Kje sem v sebi, ko zapoje ptica, ko me obišče angel in kako je z mojim ravnovesjem, ravnovesjem mojega sveta. S ptico priteče novi tok življenja. Kako naj ravnam, da ga sprejmem in kaj naj morebiti oddam ? Čas zunanje setve.Bogastvo slovenskega izročila so predniki ustvarili skozi življenje in priča o tem, kaj in kako jih je krepilo. Danes se zdi kot pozabljeno blago nekje za vrati. A v sebi nosi globok zaklad za vsakogar, ki se ga potrudi poiskat. Obredi, šege, navade, pesmi, pravljice so kot zlata krogla, ki zasije, ko jim damo vsaj majhen košček sebe.

Vabimo vas, da se z njimi spoznamo na zavesten način in prepoznamo, kaj lahko storimo, da sprejmemo življenje s srcem in kako lahko z arhetipi, vtisnjenimi v pesmi in pravljice razvijamo in poglabljamo lastno zavedanje in dajemo hkrati boljši prispevek družbi.

Prijava
Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona ali e-pošte.
institut@sistemske-postavitve.com
041 975 008, 070 657 484

Kotizacija: 75,00 EUR© 2019 Siguez