Level II // Highfashion Make-up

Level II // Highfashion Make-up17 Jul 09:00 - 23 Jul 17:00 - Ljubljana
MUD studio Slovenija

Route
More info

Na specialnem tečaju Smernice ličenja v visoki modi se boste načili tehnik profesionalnih umetnikov ličenja, ki delujejo v medisjkem svetu. Za vas bomo organizirali fotografiranje s profesionalnimi modeli in fotografom. Med tem usporabljanjem boste pokazali vašo kreativnost in razvili pozornost do detajlov.

Prvi del tečaja je namenjen boljšemu razumevanju ličenja za tiskane medije in oglaševanje. Na fotografiji je make-up prikazan kot posnetek. Oblikovalci in uredniki lepotnih rubrik se pogosto poslužujejo posebnih obdelav fotografij (retuše). Čeprav se zdi retuša pgosto rešitev za nemalo primerov, pa je vaša naloga kot umetnika ličenja, da to rešitev omejite na minimum. Zato je vaša vloga zelo pomembna. Vaš cilj mora biti vedno brezhiben make-up, zato da je popravek fotografije minimalen ali celo ni potreben.Modni svet vam pri vašem delu dovoli biti resnično ustvarjalen umetnik ličenja. Ustvarili boste vizualno osuple videze, ki so lahko 100% korekcijski ali dnevno naravni. Kakorkoli, k,ombinacij senčil za oči, rdečil za lica in ustnice vam omogoča, da so vaše odločitve lahko veliko bolj barvite in avantgardne.

Trajanje tečaja: 35 ur
Na tečaju prejmete tudi šolski kit pripomočkov in ličil.

Več: goo.gl/E5L3w9


Past Events

Face chart Workshop with Vanja Djuran

03 Dec 09:00 - 06 Dec 17:00 03 Dec 09:00 - 06 Dec 17:00 - Ljubljana Ljubljana
MUD studio Slovenija MUD studio Slovenija
Štiri dnevna delavnica Face chart za profesionalne umetnike ličenja, študente ali preprosto vse, ki imate veselje do ustvarjanja. Face chart je zelo praktično in unikatno orodje...   More info


© 2018 Siguez