Past Events

Udhëtim turistik në Lubjanë, Bled, Postonja, Pula dhe Trieste

25 Apr 10:00 - 28 Apr 01:00 25 Apr 10:00 - 28 Apr 01:00 - Ljubljana Ljubljana
Lubiana, Slovenia Lubiana, Slovenia
499 euro për person Udhëtimi me avion Tiranë-Lubjanë Tiranë. Akomodimi në Hotel me 4 me mëngjes për 2 net ne Lubjanë Akomodimi në Hotel me 3 me mëngjes për 1 nat ne Trieste...   More info

Natale sloveno: Lubiana, Grotte di Postumia e Predjama

08 Dec 06:00 - 09 Dec 20:30 08 Dec 06:00 - 09 Dec 20:30 - Ljubljana Ljubljana
Lubiana, Slovenia Lubiana, Slovenia
Ponte dell'Immacolata in Slovenia, nella splendida Lubiana, capitale europea dai mille volti. Pranzo libero, visita guidata della città, pomeriggio libero a disposizione. Cena e...   More info


© 2019 Siguez