Ljubljana Maraton 2018 - BTL & Active Traveling

Ljubljana Maraton 2018 - BTL & Active Traveling26 Oct 22:00 - 29 Oct 01:00 - Ljubljana
Ljubljanski maraton

Route
More info

✶✶✶ LJUBLJANA MARATON 2018 ✶✶✶
TRČITE NAJPOPULARNIJI MARATON U REGIONU
- uz posetu jezera Bled -
26.10. - 28.10.2018. / vikend putovanje

ACTIVE TRAVELING i BALKANSKA TRKAČKA LIGA zajedničkim snagama i po prvi put, organizuju odlazak na Ljubljanski Maraton - zasigurno jedan od najbolje organizovanih maratona u ovom delu Evrope!
__________________________________________________
LJUBLJANA - Moderna evropska prestonica.
Svojim uskim stazama pored reke, svetiljkama, drvoredima i mirisom krempita koji se neodoljivo širi kaldrmom popločanim ulicama, Ljubljana je romantičan, neotkriven turistički biser, na samo 500km od Beograda. Glavno mesto za sastanke u gradu je Prešernov trg, nazvan po slovenskom pesniku, odakle se kreće u avanturu otkrivanja Ljubljane. Na uzvišenju iznad grada nalazi se velelepni Ljubljanski grad sa kog se pruža panoramski pogled na slovenačku prestonicu. Simbol grada je Ljubljanski zmaj koji se nalazi na brojnim suvenirima. Neodvojiv deo Ljubljane su i njeni parkovi, među kojima se izdvaja park Tivoli – ogromno zeleno prostranstvo, sa bibliotekama na otvorenom, malim jezercima i drugim zanimljivim sadržajima. Ovo je grad sa “Zelenom dušom" i visokim stepenom svesti o zaštiti okoline.JEZERO BLED - „Ne postoji u Kranjskoj lepši kraj, ko s okolinom ovaj, što liči na raj“ – stihovi su legendarnog slovenačkog pisca Franca Prešerna o najpopularnijoj slovenačkoj turističkoj atrakciji. I zimi i leti Bled je kao u bajci. Jezero Bled je najznačajnije prirodno jezero u Sloveniji. Nalazi se na nadmorskoj visini od 475 m, na severozapadu zemlje, između šumovitih Julijskih Alpa. Jezero i njegova okolina obiluju prirodnim lepotama i istorijskim znamenitostima, a jezero ima i lekovita svojstva. Ono što dominira je jedino prirodno ostrvo u Sloveniji, na kome se nalazi srednjovekovna crkva svete Marije. Kako kažu meštani: sreća će celog života pratiti bračni par ako mladoženja uoči venčanja na rukama prenese nevestu preko 99 stepenika koji vode od obale do ulaza. Na strmoj litici iznad jezera nalazi se Bledski stari grad, mesto sa kojeg se pruža najlepši pogled na jezero i okolinu. Biser Slovenije koji ne smete da propustite!
__________________________________________________
CENA ARANŽMANA:
TRKAČI: €100
PRATNJA: €75

* Cene su prikazane po osobi.
* Doplata za 1/2 sobu (hotel ili apartman): 20e po osobi
* Broj mesta je limitiran (max 65), prodaja se vrši do popune!
* Odobravamo plaćanje na više rata do polaska.
* Depozit / rezervacija mesta - 3000,00 dinara

Distance: 10km, 21km, 42km
__________________________________________________
Aranžman obuhvata:
• Kotizaciju za trku po izboru (Startni broj, čip, aktivna majica na rukave, medalja, torba/ranac, pokloni sponzora, okrepa na stazi i u cilju, poseban finišerski poklon u cilju za maratonce)
• Pasta party u subotu
• Prevoz autobusom turističke klase na relaciji Beograd - Bled - Ljubljana - Beograd
• Izlet do jezera Bled
• Smeštaj na bazi 1 noćenja u Ljubljani, u hostelu, uz kasnu odjavu iz smeštaja u nedelju. Lokacija: 700m od cilja. (Napomena: 1/2 sobe u hotelu/apartmanu su dostupne samo uz prethodni zahtev i uz doplatu)
• Organizaciju putovanja

Aranžman NE obuhvata:
• Turističku taksu (trenutna cena - 1,27€ po osobi/po noći)
• Međunarodno putno osiguranje ( moze biti obezbeđeno od strane organizatora putovanja)
• Individualne troškove putnika
___________________________________________________
Okvirni PROGRAM PUTOVANJA:

• 1.dan, 26.10.2018.- Polazak iz Beograda oko 22:00h ( biće naknadno objavljeno). Vožnja autoputem kroz Hrvatsku. Usputna stajanja prema potrebama putnika.
• 2.dan, 27.10.2018.- Dolazak na Bled oko 08:00h. Obilazak jezera i okoline u trajanju od 2h. Polazak za Ljubljanu u 10:00h. Odlazak na Expo radi preuzimanja startnih paketa. Prijava u smeštaj prema unapred utvrđenom rasporedu. Organizovan odlazak u shoping centar (trajanje: 3h). Individualni odlazak na Pasta Party (14h-19h).
Slobodno vreme. Noćenje.
• 3.dan, 28.10.2018.- Individualni odlazak na start. Učestvovanje na trci po izboru. Start trke na 10km u 8:30h, a start trka na 21km i 42km u 10:30h. Individualni povratak u smeštaj. Kasna odjava iz smeštaja.
Polazak za Beograd u 16:30h.
Dolazak u Beograd oko 01:00h posle ponoći.

Kraj aranžmana.
___________________________________________________
PRIJAVE preko formulara:
marathon-travels.com/apply/
(Obavezno je navesti sve podatke, kako bi formular bio poslat)

* Uslovi za rezervaciju: Prijava i uplata depozita.

Nakon prijave, u blagovremenom roku, na Vasu email adresu dobijate instrukcije za plaćanje, kao i dinamiku plaćanja rata, a nakon uplate depozita šaljemo Vam Ugovor o putovanju koji ste u obavezi da potpisete i da nam pošaljete nazad na email (ili poštom).

Pratioci popunjavaju isti formular, ali ne unose podatke koji su relevantni samo za trkače. U tom slucaju staviti samo X u polje koje se ne popunjava.
___________________________________________________
Opšte uslove putovanja možete pročitati na sajtu:
marathon-travels.com/SR/terms/

Sajt organizatora maratona: vw-ljubljanskimaraton.si/sl
___________________________________________________
Organizatori putovanja:

Active Traveling
active.traveling.rs@gmail.com
WWW.MARATHON-TRAVELS.COM

Balkanska trkačka liga i Diamond Club BTL 21.1
btl@corponest.com
WWW.BALKANSKATRKACKALIGA.COM
___________________________________________________

BUDITE DEO NAJVEĆEG TRKAČKOG
DOGAĐAJA U SLOVENIJI !
It's all about running ...


Past Events

Ljubljana Maraton 2018 - Active Traveling

26 Oct 06:00 - 29 Oct 01:00 26 Oct 06:00 - 29 Oct 01:00 - Ljubljana Ljubljana
Ljubljanski maraton Ljubljanski maraton
LJUBLJANA MARATON 2018 TRČITE NAJPOPULARNIJI MARATON U REGIONU, I POSETITE NAJLEPŠU PEĆINU U EVROPI! 26.10. 29.10.2018. 3 dana __________________________________________________...   More info

Volkswagen 23. Ljubljana marathon

27 Oct 10:00 - 28 Oct 22:00 27 Oct 10:00 - 28 Oct 22:00 - Ljubljana Ljubljana
Ljubljanski maraton Ljubljanski maraton
Največji tekaški spektakel v Sloveniji se bo zgodil 27. in 28. oktobra 2018, v Ljubljani, najlepšem mestu na svetu in zajema tek na 10, 21 in 42 km preizkušnjo. V sklopu tekaškega...   More info


© 2019 Siguez