KiNG FOO Live at Festival Pivo in Cvetje - Laško

KiNG FOO Live at Festival Pivo in Cvetje - Laško13 Jul 18:00 - 14 Jul 00:00 - Lasko
Pivo Cvetje

Route
More info

Člani Skupine:

Rok Golob - Bobni
Aleksandra Josić - Vokal
Peter Hudnik - Kitara
Matej Sušnik - Bas

Promo King FOO

Po odmevnem nastopu na slovenski popevki 2016 kjer so s pesmijo Začaraj Me pobrali nagradi strokovne žirije za najboljšo izvedbo, najboljši aranžma, kot najboljše pa so jih izbrali tudi ostali nastopajoči, so se KiNG FOO odpravili na koncertne odre.Okrepljeni s pevko Aleksandro Josič, ki je nase opozorila na talentih v Srbiji, kjer je osvojila 3. mesto so KiNG FOO trenutno ena izmed najhitreje vzpenjajočih skupin na slovenski glasbeni sceni.

V leto 2017 so stopili s tretjim videospotom za pesem Lebdenje, februarja pa so prišli v finale EME s pesmijo Wild Ride.

Decembra istega leta so izdali svoj prvenec Galaxie, katerega izid so pospremili z velikim koncertom v ljubljanskem Cirkusu. Svojo glasbo so KiNG FOO predstavili tudi v tujini. 3x so se odpravili v Srbijo, pot pa jih je zanesla tudi v Švico.

Aleksandra Josić, Rok Golob, Matej Sušnik in Peter Hudnik poskrbijo, da iz njihovih nastopov nihče ne odide ravnodušen, pa naj gre za glasbenega sladokusca, ki pričakuje avtorsko glasbo ali le obiskovalca željnega dobre zabave ob kvalitetni glasbi.

KiNG FOO repertoar zajema vse bolj prepoznavne avtorske skladbe (Začaraj me, Galaxije Bežijo, Dance Without Moving, Kristal Lebdenje…) in žanrsko pester nabor zabavnih priredb popularnih skladb odigranih na svoj, unikaten način.

Uradni King FOO YouTube kanal:

www.youtube.com/channel/UCaXkkbUWmDzCsNrwsny5j6A/videos

KiNG FOO Facebook:

www.facebook.com/KingFooBand/

Promocija Albuma GalaXie v Cirkusu
www.youtube.com/watch?v=GlTx4AePyNs

KiNG FOO - 1000 Besed (uradni videospot)
www.youtube.com/watch?v=--x9taecq7I

KiNG FOO - Wild RIde v finalu EME 2017
www.youtube.com/watch?v=uGkHuLPKAxI© 2019 Siguez